JavaScript must be enabled!

Dobrodošli u Wellnes & Spa centre Milmari Resort‑a…

Milmari resort kompleks poseduje Spa & Wellness centre zatvorenog tipa kao i otvorene Infinity bazene koji rade tokom letnje sezone.

Wellnes & Spa centri obuhvataju bazene sa temperaturama vode od 30o C, finske saune, ruske banje, parna kupatila, slane sobe, tepidarijume i različite vrste masaža koje možete zakazati u željenom terminu sa profesionalnim fizioterapeutima (relax masaža, parcijalna masaža, sportska masaža, masaže toplom čokoladom i toplim kamenjem).

Za naše goste obezbeđen je i popust na sve Wellnes & Spa sadržaje u iznosu od 30% od ukupne cene (ukoliko koristite Wellnes & Spa u kontinuitetu pet i više dana ostvarujute popust od 50% na ukupnu cenu).

Popusti za naše goste važe u letnjoj i zimskoj sezoni po cenama koje kreira menadžment hotela Milmari.

Nakon što potpuno iskoristite sve čari wellness & spa centra uživajte sa dragim osobama u caffe baru Milmari resort -a.

Milmari resort poseduje i a 'la carte restoran u kome mozete uzivati u raznim specijalitetima i nesvakidašnjem pogledu na padine Kopanika.

U pansionskom restoranu na bazi švedsog posluživanja uživajte u nacionalnoj i internacionalnoj kuhinji. Pansionski doručak se služi od 08:00-10:00 h, u iznosu od 5€ po osobi, a pansionska večera od 18:00-20:00 h i iznosi 11€ po osobi.

Milmari resort poseduje i kongresni centar koji se sastoji od nekoliko kongresnih sala, igraonicu za najmlađe, a i za one malo starije…

Počnite sa uživanjem…